Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra newsletter
 
home > Sectors prof. > Puericultura

Puericultura

En els nostres KIDS Market, es donen cita empreses que presenten els seus productes, pensats per resoldre les necessitats dels futurs i recents pares. Cura i higiene per al nadó, nutrició, assegurances sanitàries, cotxets, cadires de seguretat, bressols, etc., són només alguns dels molts productes que s'exposen.

KIDS Market Catalunya
també ofereix la possibilitat d'obtenir informació directa dels millors professionals. Temes com els canvis fisiològics durant l'embaràs, la recuperació física després del part o ajuts a la lactància, etc.

És molt freqüent que en aquelles mares que estan transitant els últims trimestres del seu embaràs comenci a sonar cada vegada més seguit el terme de la puericultura. Els nadons, sobretot en els seus primers mesos de vida, són personetes molt fràgils que requereixen de cures especials i com més preparades estiguem per rebre'ls i afrontar el seu desenvolupament amb totes les atencions que es requereixen, millor.
Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759