Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra newsletter
 
home > Sectors prof. > Joguines

Joguines

Per als nens el joc és una cosa fonamental en la seva vida, és com una via d'aprenentatge i al mateix temps de diversió. Per això, és essencial que els pares tinguin en compte les recomanacions que surten a les caixes de les joguines i articles per als nens, d'aquesta manera li estaràs oferint al teu beu un producte creat particularment per les seves necessitats. En aquest article et parlarem de les joguines més recomanats per als nens.

En aquesta etapa de la vida dels nens no tenen la capacitat suficient per manipular els productes que li ofereixes, per la qual cosa les millors joguines per als nens d'aquesta edat són aquells que poden estimular els seus altres sentits, com ho són l'oïda i la vista . Per això, se'ls recomana els mòbils a la part superior del bressol o en un altre part de la cambra del nadó, les joguines que poden agafar i estrènyer, les joguines sonors i tous són les millors opcions. La música i envoltar totalment al beu d'animals i imatges vistoses que l'ajudin a mantenir-estimulat perquè ell pugui donar els seus primers passos, igual que posar-li cançons infantils, per això no dubtis en passar temps amb el teu fill, cantant i aplaudint per així estimular al nen.
Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759