Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra newsletter
 
home > Sectors prof. > Institucions públiques

Atenció a la infància i adolescència des de les institucions públiques

La Llei dels drets i les oportunitats en la infància i l'adolescència indica l'interès superior de l'infant o l'adolescent constitueix el principi bàsic de tot el dret relatiu a aquestes persones, i en els últims anys s'ha confirmat com un dels principis essencials del dret modern de la persona i la família, i condiciona  totes les mesures que adoptin les institucions públiques o privades de benestar social, els tribunals, les autoritats administratives o els òrgans legislatius. 

Els serveis socials municipals, amb l'objectiu  de garantir els drets dels infants i adolescents, constitueixen la porta d'entrada dels sistema de protecció i correspon als serveis socials bàsics la funció d'intervenir dins l'entorn familiar i social.

Donar a coneixer aquests serveis al gran públic és una tarea fonamental i que requereix de infraestructures i eines de difussió com les que aporta KIDS Market Catalunya amb la seva experiencia en la organització d'aquest tipus d'events.
Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759